Direct naar de inhoud.

Coatingsystemen

Voor een goede afwerking van betonnen vloeren maakt u gebruik van betoncoating. In garages, kelders, magazijnen of werkplaatsen wordt veel gevraagd van de vloer. Dagelijks gebruik zorgt sneller voor schade. Door de coating die wij aanbrengen is de betonvloer beter beschermd.

Ons coatingsysteem geeft de vloer een keiharde laag. Noodzakelijke als de vloer tegen een stootje bestand moet zijn. Er zijn nog meer voordelen: zo is onze betoncoating goed bestand tegen chemicaliën, vocht of zuren.

Coatingsystemen voor een betere bescherming

Als poreus beton vloeistoffen kan opnemen en zo de ondergrond verontreinigd, dan biedt een gecoate vloer een uitstekende oplossing. Wanneer Leggedoor een betonvloer coat, dan heeft u een vloer die bestand is tegen zuur, olie, vet en chemicaliën. Als er sprake is van voertuigen of zware machines, heeft een gecoate vloer een betere belastbaarheid.

Betoncoating voor kaal beton

Uiteraard is betoncoating voor uiteenlopende zaken te gebruiken. Het is ontwikkeld voor betonnen vloeren. De coating zorgt voor bescherming en is bovendien waterdicht. Daarnaast is de vloer makkelijker schoon te maken en het lijkt ook gewoon mooier dan kaal beton.