Direct naar de inhoud.

Houtconstructie

Materiaal dat vatbaar is voor invloeden van buitenaf is hout. Er zijn tal van plekken van gevels gedeeltelijk uit hout bestaan. Betonconstructies waarin bijvoorbeeld houten kozijnen zijn verwerkt kennen zwakkere plekken. Houtrot is vervelend en voor meer schade zorgen. Schade aan het beton bijvoorbeeld. Wacht daarom niet te lang met reparatie. Ook voor reparaties aan houtconstructies is Leggedoor dé specialist. Heeft u het vermoeden van rottend hout? Bel ons direct, we zijn snel ter plaatse.

Houtrot tijdig herkennen

Wij hebben de juiste middelen voorhanden om houtrot te behandelen. Een houtconstructie kan in veel gevallen goed worden aangepakt, zonder het geheel te vervangen. Hoe eerder u belt, des te beperkter is de opgelopen schade.

Wanneer u de signalen tijdig herkent, kunt u sneller handelen. Houtrot kan zich door de volledige constructie verspreiden. Soms is het moeilijk om schimmel op te sporen. Gelukkig hebben wij speciale apparatuur om dit te kunnen doen. Tijdens het herstel halen we het beschadigde hout weg. Dan werken we het weer netjes af, het hout is weer als nieuw.