Direct naar de inhoud.

Staalconservering

Naast beton wordt er ook veel gebouwd met staal. Staalconstructies krijgen ook te maken met slijtage. Om de kwaliteit van de constructie goed te houden, biedt Leggedoor staalconservering aan.

Met staalconservering wordt de ondergrond zo behandeld dat het staal afgesloten wordt voor indringing van vocht. Staal dat buiten is heeft een duurzame bescherming tegen corrosie nodig. Staalconservering biedt dit.

Roest tegengaan door staalconservering

Roestvorming tegengaan door middel van conservering; een goede bescherming van staal. Roestvorming op staal komt vaak voor, vooral waar minder lak zit. Men noemt het filiforme corrosie. Wanneer dit niet wordt tegengegaan, verliest de constructie zijn sterkte.

In onze werkzaamheden passen we staalconservering toe op diverse ondergronden.  Brugleuningen, bordessen, balustrades en staalconstructies, we komen het allemaal tegen. Afhankelijk van de situatie kiezen we de juiste manier van conservering.

Staal behandelen met coating

Het staal wordt door ons behandeld met een speciale coating. Het voordeel hiervan is dat het staal in de originele staat blijft. U mag van ons verwachten dat het gebruikte materiaal van de hoogste kwaliteit is.