Direct naar de inhoud.

Betonschade

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Vandaar dat Leggedoor groot voorstander is van het afdichten van beton. Toch kan het altijd voorkomen dat uw beton schade oploopt. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Betonschadeherstel wordt door ons vakkundig uitgevoerd. Door ervaring en kennis van zaken weten wij wat nodig is. Door de jaren heen hebben we veel voorbij zien komen. Ook als we op nieuwe situaties stuiten, doen we ons uiterste best het beton weer als nieuw te maken.

Betonrot wordt op efficiënt verholpen. Daarbij houden we rekening met zo min mogelijk overlast. Uw werk gaat door, terwijl wij bezig zijn.

Neem contact met ons op, u bent snel geholpen.

Betonschadeherstel is ons vak

Problemen die ontstaan doordat er in de bewapening corrosie optreedt, noemen we betonrot. Betonrot is er verantwoordelijk voor dat beton kapot gedrukt wordt. Als u de volledige betonconstructie moet vervangen, dan bent u veel geld kwijt. Bovendien duurt het wel een tijd voordat zo’n klus is afgerond.

Het aanpakken van betonrot en daarmee de schade aan het beton is vakwerk. Onze medewerkers werken met de juiste kennis en precisie. Ook hebben wij de juiste materialen in huis om het betonherstel uit te voeren.

Betonrot herstellen begint met Leggedoor bellen

Als u ook te maken krijgt met betonrot, dan bent u hier op het juiste adres. Leg aan ons het probleem voor. We zullen zorgen voor een voor u op maat gemaakte offerte voor betonschadeherstel. Eén van onze specialisten zal met u een afspraak maken voor een werkbezoek. Na de inspectie heeft u duidelijk welke kosten u kunt verwachten.

Graffiti, deze ‘kunstwerken’ verwijderen we desgewenst.